Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Eγκατάσταση Νέων Γεωργών

Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Ταχ. Δ/ση : Ραιδεστού 9

Ταχ. Κωδ. : 682 00 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πληροφορίες : Δ.Ιωαννίδης

Τηλέφωνο : 2552029833

TELEFAX : 2552029833

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ορεστιάδα : 14-01-2014

Αριθ. Πρωτ.: 4052/273


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ενημερώνει τους παραγωγούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών

(Μέτρο 112 του ΠΑΑ 2007-2013 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών"), ότι έχει εκδοθεί η 2η προκήρυξη του προγράμματος (ΑΔΑ ΒΛΓΓΒ-ΩΔΤ).

Οι φάκελοι υποψηφιότητας των ενδιαφερόμενων μπορούν να υποβάλλονται από 18 Μαρτίου μέχρι 16 Μαΐου 2014 στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Πληροφορίες, αντίγραφο της προκήρυξης καθώς και υποδείγματα των φακέλων υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από το διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ορεστιάδας ( Ραιδεστού 9, 3ος όροφος) .

Παρακαλούνται οι Δήμοι να αναρτήσουν το Δελτίο και να μας κοινοποιήσουν τα αποδεικτικά ανάρτησης.

 

Ε.Α

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ

Δ/ΝΣΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΔΟΥΣΗΣ