Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Aνάρτηση αναλυτικών καταστάσεων της 3ης πληρωμής έτους 2012 δικαιούχων & απορριπτόμενων παραγωγών για τη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία-Νέα Πενταετία» και «Βιολογική Γεωργία-Παράταση»

Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ:Φ.& Ζ. Παραγωγής

ΠΛΗΡΟΦ: Π.Παπαδάκης-Μ.Χασανίδου,Α.Γκιόργκα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Καραολή & Δημητρίου 40

68 100 Αλεξ/πολη

ΤΗΛ.: 255135752

FAX: 2551357223

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη, 28-09-2016


ΘΕΜΑ: Aνάρτηση αναλυτικών καταστάσεων της 3ης πληρωμής έτους 2012 δικαιούχων & απορριπτόμενων παραγωγών για τη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία-Νέα Πενταετία» και «Βιολογική Γεωργία-Παράταση», Ανειλημμένων Υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Μέτρου Μ11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», του ΠΑΑ 2014-2020.

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, καθίσταται γνωστό προς τους δικαιούχους παραγωγούς της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία-Νέες Εντάξεις » και «Βιολογική Γεωργία-Παράταση» Ανειλημμένων Υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Μέτρου Μ11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», του ΠΑΑ 2014-2020, ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις της 3ης πληρωμής του έτους 2012 δικαιούχων & απορριπτόμενων παραγωγών και αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος Όροφος).

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

1.Από τους δικαιούχους παραγωγούς που βρίσκονται στην κατάσταση πληρωμής μπορούν να υποβάλλουν ένσταση μόνο όσοι εμφανίζονται για πρώτη πληρωμή (από μεταβίβαση).

2.Οι ενστάσεις θα πρέπει να κατατεθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου, (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος, στο γραφείο πρωτοκόλλου Νο7), θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους και από τους Γεωπόνους – Γεωργικούς συμβούλους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.