Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων

Εκτύπωση

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 40

ΤΜΗΜΑ : Ποιοτικού & Φυτ/κού Ελέγχου

Πληροφορίες: B. Σαλαμπάσης – Μ. Αργυρόπουλος

Τηλέφωνο: 2551357165 - 2551357176

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και

   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, 17-01-2012


ΘΕΜΑ: « Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων για την πρόληψη της εισαγωγής και την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού ( Κ.Ρ.Σ.) που προσβάλει τα φοινικοειδή στη χώρα μας ».

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου - τμήμα Ποιοτικού & φυτουγειονομικού ελέγχου , ανακοινώνει ότι καταρτήθηκε αναλυτικό σχέδιο δράσης για τον επιβλαβή οργανισμό Rhynchophorus ferrugineus στην περιοχή ευθύνης της Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου η οποία προβλέπει (εκτός των άλλων) και τη συνεργασία του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού ελέγχου της Περ/κής Ενότητας Έβρου με τους Δήμους της περιοχής ευθύνης της Δ/νσης ή και άλλων ενδιαφερόμενων με σκοπό τη σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων για την εφαρμογή εκριζωτικών - μηχανικών μέτρων (κοπή και καταστροφή) ή και χημικών σκευασμάτων και προϊόντων που περιέχουν μικροοργανισμούς ώστε να αντιμετωπισθεί και περιοριστεί πιθανή εμφάνιση του κόκκινου ρυγχωτού σκαθαριού .

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με το θέμα ( σύσταση και εκπαίδευση συνεργείων στα πλαίσια του σχεδίου δράσης της περιφερειακής ενότητας Έβρου) στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου στο 2ο όροφο (γραφείο 6) στο τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού ελέγχου μέχρι την Παρασκευή 17-02-2012.