Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

4η Συνάντηση Μελών και Φίλων του Μουσείου, στην οποία προβλήθηκε ο «Οδηγός του Λαογραφικού Μουσείου» Διδυμοτείχου, με αναφορά στη διαδρομή και τις δράσεις του Μουσείου

Εκτύπωση

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ωρα 18:30, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πλωτίνη», η 4η Συνάντηση Μελών και Φίλων του Μουσείου, στην οποία προβλήθηκε ο «Οδηγός του Λαογραφικού Μουσείου» Διδυμοτείχου, με αναφορά στη διαδρομή και τις δράσεις του Μουσείου.

Μέρος των ξεχωριστών αντικειμένων που διαθέτει το Μουσείο και μέρος του αρχειακού του υλικού, επιλέχθηκε να φιλοξενηθεί στον οδηγό με απόλυτο σεβασμό και διάκριση τόσο στο έργο των ανθρώπων όσο και στα εκθέματα του Μουσείου.

Ο ίδιος ο οδηγός καθώς και ο τρόπος που εκτυπώθηκε είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και κοινωνικής δικτύωσης φορέων και Πολιτών. Χάρη στη συνεργασία των μελών του ΔΣ καλλιεργήθηκε η ιδέα και αποφασίστηκε η δημιουργία του οδηγού και κατόπιν χάρη στην άριστη συνεργασία του Μουσείου με την Π.Α.Μ-Θ/ Περιφερειακή ενότητα Έβρου εκτυπώθηκε για λογαριασμό του Συλλόγου με τη χρηματοδότηση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κυρία Γεωργία Νικολάου, η οποία πίστεψε στην ιδέα και τη χρησιμότητα του οδηγού το Περιφερειακό Ταμείο Α.Μ-Θ και στον Πρόεδρο κο Αριστείδη Γιαννακίδη .

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Α.Μ.Θ., ο Περιφερειάρχης κος Άρης Γιαννακίδης, η αντιπεριφερειάρχης Έβρου κα Γεωργία Νικολάου, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο προϊστάμενος Αστυνομίκής Διεύθυνσης κος Συριτούδης, η κα Πετρίδου Μαρία πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η αντιπρόεδρος του Κ.Π.Α.Π Ευγενίδειο κα Πουργιάζη Χρυσή, η αντιδήμαρχος οικονομικού κα Γκουρλομένου Δέσποινα, η περιφερειακή Σύμβουλος κα Κουκουβέλα Λίτσα και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, κος Κυρούδης Νέστωρας, κος Τσαγκανάς Ιωάννης, κος Κυρούδης Κύρος, δασάρχης Διδυμοτείχου και το εκλεκτό πλήθος Μελών και Φίλων του Μουσείου.

Δείτε τον χαιρετισμό της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη doc

P3231285P3231286P3231290P3231293