Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Καλωσόρισμα

Εκτύπωση

Καλωσορίσατε στον Έβρο, έναν τόπο με απαράμιλλη και ξεχωριστή ομορφιά! Ο Έβρος βρίσκεται στο Β.Α. άκρο της Ελλάδος και συνορεύει ανατολικά με την Τουρκία, βόρεια με την Βουλγαρία και νότια με το Αιγαίο Πέλαγος, ενώ στα όρια του υπάρχει ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας η Σαμοθράκη. Ο Έβρος, μια προικισμένη περιοχή με μακραίωνη ιστορική διαδρομή και πλούσιο φυσικό περιβάλλον, γοητεύει τον επισκέπτη με την αυθεντικότητα των εικόνων και τη φιλοξενία των κατοίκων του.

Ο Έβρος με πολλές δυνατότητες και προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες του για πολλά διαφορετικά είδη διακοπών, καλοκαιρινές και χειμερινές, θρησκευτικού ενδιαφέροντος, κυνηγετικού, ιαματικού, περιβαλλοντικού, κλπ

Οι άρτιες τουριστικές υποδομές αποτελούνται από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, παραδοσιακούς οικισμούς, σύγχρονους ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, συνεδριακά κέντρα, μουσεία, κλπ, ενώ η ύπαρξη αεροδρομίου, λιμανιού αλλά και σύγχρονου οδικού δικτύου διευκολύνουν την προσέλευση κάθε ενδιαφερόμενου, όπου κ αν βρίσκεται. Η περιοχή μας είναι προικισμένη με την πλεονεκτική φυσική της θέση, την θαυμάσια φύση που συνδυάζει βουνό, κάμπο και θάλασσα, το πλούσιο ιστορικό παρελθόν της αλλά και τους φιλόξενους ανθρώπους της σας προσκαλεί..

Δεν έχετε παρά να τα γνωρίσετε!